Svi se zabezeknu kada vide kako je ova devojka građena: Razlika između struka i kukova je za nevericu a otpozadi...
Devojka sa najčudnijom građom, Foto: Printscreen/Instagram/graciebon

šokantno

Svi se zabezeknu kada vide kako je ova devojka građena: Razlika između struka i kukova je za nevericu a otpozadi...

Komentari uz novi video glase: "Bože, ovo niti je zdravo niti lepo izgleda", "Siguran sam da je u pitanju neka bolest", "Njena zadnjica je ogromna".

Objavljeno:

Model Grejsi Bon iz Paname ima prilično nesvakidašnju građu jer je razlika između njenog struka i kukova ogromna. To što izgleda neubičajeno mnogima je nažalost dovoljna razlog da je kritikuju i ismevaju.

Komentari uz novi video glase: "Bože, ovo niti je zdravo niti lepo izgleda", "Siguran sam da je u pitanju neka bolest", "Njena zadnjica je ogromna". Mnogi je porede sa raznim animiranim junacima, dok ima i onih koji "kritičarima" poručuju da imaju više saosećanja.

Drugi kažu da joj je sigurno život težak uz ovakve obline, a ona je ranije rekla da kupuje dve karte kada putuje avionom jer su joj potrebna dva sedišta. "Imam 75 godina i nikada nisam video ovakvu građu", glasi još jedan komentar.

A Grejsi Bon o svom izgledu i kritikama kaže sledeće: "Znam da će mnogi pomisliti da preterujem i da sam sama kriva jer sam krupna devojka, ali ovakvu me Bog stvorio i moram da prihvatim svaki deo sebe. Ja ne bih nikada negativno govorila o nečijem izgledu. Poštovanje je ključno. Na kraju, samo sam se želela da se zabavim kao i svi ostali. Ako ti se nešto ne sviđa, prestani da mrziš i zadrži to za sebe".

Negativni komentari kao i uvek najviše otkrivaju o onome ko ih piše. Ismevanje nečijeg izgleda i hejt koji se širi na mrežama je veoma ozbiljan problem što najbolje znaju oni kojima se upućuju sramne reči jer "kritike" i te kako mogu da povrede i da imaju niz posledica.

00:04

Ana Radulović pokazala izvajano telo

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.